RECENSIES

Tramstraat 41, Lochem
9

prettig contact gedurende het gehele proces, snel acterend, klantgericht, heldere communicatie, kortom: deskundige makelaar

Almenseweg 58a, Vorden
10

Goede lokale kennis, betrokken team en prettige communicatie. We zijn goed ondersteund in het hele proces tot de aankoop.

Veldhoekseweg 20, Hengelo De Veldhoek
10

De Makelaar ging deskundig aan het werk Met de opzet van het huis Daarna de bezichtigingen Vrij snel alles afgehandeld met kopers En binnen drie maanden kunnen we verhuizen

Henry Dunantweg 95, Lochem
10

Zeer vakbekwaad, en goed geholpen in de aankoop van onze nieuwe woning. We hopen dat er meer mensen door onze aankoopmakelaar geholpen kunnen worden. we zijn zeer te vreden.

Jacob van Ruysdaellaan 39, Lochem
10

Voor ons verliep alles zoals we het graag hadden gewild. Omdat het om het huis van mijn overleden ouders ging, was het prettig dat hier respectvol mee om werd gegaan. De dingen die beloofd werden, werden nagekomen. Contacten verliepen goed. We werden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Volop lof.

Heggerank 78, Lochem
9,8

Erg goed begeleid met de verkoop van ons huis Zijn telefonisch goed bereikbaar en ook de communicatie voor en tijdens de verkoop loopt heel goed Prijs en kwaliteit verhouding is prima

Heggerank 15, Lochem
10

Duidelijk en prettig in de omgang. We werden goed op hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop. Goede adviezen, betrokken en behulpzaam. Wij bevelen MakelaardijDesk Lochem zeker aan!

Van Vredenstraat 33, Deventer
9,5

Uitstekende service. Altijd bereidwillig vragen te beantwoorden en tijd voor je te maken bij deze complexe materie.

Nassaulaan 39, Lochem
10

Bij Makelaardijdesk Lochem hebben zowel ons huis verkocht, als een andere woning gekocht . Tijdens de verkoop van onze woning, zijn we regelmatig op de hoogte gehouden hoe het verkoopproces verliep. En ook met de aankoop van onze andere woning werden we goed begeleid om het één en ander goed te kunnen regelen, die erbij komen kijken . Hadden we vragen hierover, stonden ze ons altijd te woord . Wij kunnen Makelaardijdesk Lochem dan ook aan iedereen aanbevelen

Dennenlaan 10, Barchem
10

Vanaf het eerste contact was er een klik. Er was veel overleg en aandacht, er was altijd alle tijd. Duidelijkheid, openheid, veel ruimte voor eigen (tekst) inbreng. Dingen die niet goed gingen (foto's) werden snel en adequaat opgelost. We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop, de bezichtiging, de evt. kopers. Er was bovenal een sfeer van vertrouwen tussen ons en de makelaar en assistent-makelaar . Tot en met het tekenen van de koopakte in de tuin (coronatijd!) een zeer aanbevelenswaardig makelaarsteam!

Daslook 37, Lochem
10

Het contact verliep van begin tot einde uitstekend! Tijdens het verloop van het verkoopproces prima op de hoogte gehouden en alles volgens afspraak. Zou een ieder deze makelaar aanbevelen!!

Poststeeg 27, Lochem
9,5

Super fijn en goed contact met makelaar Carolien voor de verhuur van onze woning. De afwikkeling door haar assistente Kim is top! Geen moeite is voor hun te veel, komen afspraken na. Zijn kritisch in de zoektocht naar een goede huurder, maar alles met een lach! Indien nodig dien wij zeker weer een beroep op Carolien en haar team.

Endepol 27, Lochem
9,8

Van het aller eerste contact klikte het tussen deze makelaar en ons. Wij zijn een ouder echtpaar die moeite hebben met alle moderne regelgeving en hulpmiddelen. Niets was hun teveel en je was altijd welkom met al je vragen. Ook hun prijs stelling is aangenaam tov andere makelaars. Wij zullen deze makelaar in lengte van dagen bij een ieder aanbevelen. Voor ons is de waardering van een " 10 " niet overdreven. Hiele te Lochem

Enkweg 10, Lochem
9,3

Fijn contact, altijd bereikbaar en goed advies! Woning snel verkocht met behulp van makelaardijdesk lochem.

Stiggoor 46, Lochem
9,3

Deze makelaar gaf mij altijd een petsoonlijk ,goed en eerlijk advies,. Dat maakt alles net even iets sneller en makkelijker. Ook in teruggave van informatie was ze heel duidelijk.

Tramstraat 39, Lochem
10

Wij hadden direct een goede klik met Carolien Langermans. Zij koppelt haar enthousiasme en betrokkenheid aan een uitstekende kennis van de Lochemse huizenmarkt. Dankzij Carolien en backoffice medewerker Kim werd onze woning op een juiste wijze in de markt gezet en dat bleek al binnen een week succesvol.

Pelmolenerf 10, Lochem
9

Wij zijn fantastisch geholpen door het team van de Makelaarsdesk. Transparant, deskundig en zeer fijn in contact! Aanrader!

Torenmolenlaan 42, Lochem
10

Vraag en aanbod goed bij elkaar gebracht, waardoor ons huis reeds voor de aanmelding op Funda is verkocht. Eerlijk en oprecht, met oog voor detail. Daarnaast zeer vakkundig en dat alles voor een scherp tarief. Wij zijn erg tevreden!

Heggerank 32, Lochem
9,3

Dankzij de goede tips van Carolien hebben we ons huis snel kunnen verkopen. Voor ons was het belangrijk om geen lange verkoopperiode te hebben met veel bezichtigingen en dat is goed gelukt.

Spelt 12, Ruurlo
9,5

Klantvriendelijk, professioneel en accuraat. Dat zijn de kernwoorden van mijn waardering voor de Makelaardij Desk. Je voelt je als klant in de watten gelegd, zo goed is de dienstverlening. Verder een uitermate goede opstelling van de verkoopbrochure met foto’s. Dan is de basis gelegd voor een snelle verkoop zoals bij ons het geval is.

Westerwal 16, Lochem
9,8

We hebben de makelaar als een betrokken en kundig ervaren. Ze was snel bereikbaar via de app en of telefoon. Ook buiten kantooruren. Wat we heel erg waardeerden was dat ze zich betrouwbaar opstelde, niet alleen de verkoper moet er een goed gevoel bij hebben maar ook de koper. Kortom we hebben haar als een gedreven en betrouwbaar makelaar ervaren die weet wat ze doet en er vol voor gaat.

Albert Hahnweg 124, Lochem
9,3

Fijne makelaar. Alles super snel geregeld en fijn contact. Ze hebben goede kennis van zaken en weten wat er op de markt speelt
22-12-2020

Pearsonplein 19, Lochem
9

Prima service en voor de juiste prijs verkocht goed bereikbaar en heldere informatie zal ze eker aanbevelen

Laakweg 15, Almen
7,8

Korte lijntjes om mee te schakelen. Erg prettig. Enige min puntje was, toen bleek dat het langer te koop stond dan verwacht er iets eerder actie ondernomen had mogen worden. Prettige samenwerking.

Heggerank 95, Lochem
9

Prettige samenwerking met deskundig personeel dat overtuigend overkomt en afspraken nakomt. Zeer tevreden.

Larenseweg 7, Lochem
10

Een goed team van mensen met kennis van zaken die met je mee denken en naar je luisteren en ondersteunen waar nodig.

Kwartelstraat 40, Goor
10

Super goede en snelle service.. Direct contact mocht je vragen oid hebben.. Echt een aanrader om hier je huis te koop te zetten..

Zwiepseweg 7, Lochem
10

Goede ervaring met hypotheekdesk, veel kennis van de markt en ons object. Durft risico’s te nemen is standvastig met een goede onderbouwing Back upmeer dan goed met Kim, niets is teveel gevraagd Altijd hartelijk welkom en bereid om vragen te beantwoorden Een kundige nieuwe frisse wind in Makelaarsland

Albert Hahnweg 28, Lochem
10

We zijn heel blij met de deskundige hulp van Carolien. Met haar geduld en charme heeft ze ons huis in no-time verkocht, en volledig rekening gehouden met onze wensen. We konden ons geen betere makelaar wensen. Carolien, Eric en alle medewerkers, hartelijk dank voor de goede zorgen.

Mulderskamp 7, Vorden
8,8

Initiële kennismakingsgesprek verliep goed, mede vanwege de voorbereiding die de makelaar al gedaan had m.b.t. de omgeving en de gevraagde prijzen. Heldere uitleg van de dienstverlening en wat de kosten hiervan waren. De woning op basis van een reële prijs in de markt gezet en de woning binnen 2 weken verkocht voor de vraagprijs.

Prinses Beatrixlaan 30, Lochem
9,8

Prima advies, goede en duidelijke communicatie. Zeer uitgebreide en mooie folder gemaakt, verkoop was dan ook binnen 2 weken.

Prinses Irenelaan 9, Lochem
10

Vanaf de eerste kennismaking was het een ontspannen en eerlijk gesprek voor een eventuele verkoop van onze woning. Voor ons een moeilijke beslissing omdat we terug wilden naar onze kinderen in de Bollenstreek i.v.m. afstand en gezondheid van onze kinderen. Die moeilijke beslissing werd door de houding en invoeling van de makelaar en haar echtgenoot plots een positieve uitdaging. Rustig en met gevoel voor wederzijdse belangen is het verkoop proces kort en correct verlopen. Wij geven weinig tienen maar het was gewoon niet anders. Overigens inclusief de administratieve inzet van het personeel.

Whemerweg 13, Almen
8,5

Een spontane dame met kennis van zaken, ze denkt met je mee. En zoekt het voor je uit wanneer dit nodig is. Ook tijdens het in plannen van bezichtigingen probeerd ze zoveel mogelijk mee te denken. Al met al een warme betrokken makelaar.

Garvelinkplein 20, Ruurlo
8,5

Prettig contact en goed bereikbaar. Strategie wordt goed ingezet en zonodig aangepast. Professioneel materiaal m.b.t. fotos en folder.

Dr. Ten Bokkel Huininkweg 7, Lochem
9,3

Wij zijn heel erg tevreden over de deskundigheid en service van onze makelaar. We kunnen haar zeker aanbevelen.

Daslook 4, Lochem
9

Carolien is zeer deskundig en heeft ons, met haar collega’s, goed voorbereid, geïnformeerd en begeleid. Wij hebben met plezier haar adviezen opgevolgd om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ze is communicatief sterk, houdt van aanpakken en is eerlijk, wat wij erg waarderen.

Fran├žois Ballochilaan 139, Lochem
7,5

Frontoffice goed bereikbaar en goed geinformeerd. Makelaar ging goed mee met de wensen van de klant. Zeer vlot verkocht!